Tudor Pop, primul brand românesc de fashion care vinde pe Amazon

Amazon este unul dintre cei mai mari retaileri din lume. Cu un profit de peste 100 de miliarde de dolari în 2015, Amazon vinde în proporție de 44% produse ale altor branduri. Din 29 noiembrie 2016, în oferta de produse Amazon au intrat și pietrele de whiskey și șosetele Tudor Pop.

”Am început cu piața europeană. Momentan vindem în cinci țări prin Amazon: Marea Britanie, Germania, Spania, Franța și Italia” a declarat Tudor Pop, antreprenorul care a pus bazele brandului. Tudor Pop vorbeşte despre rafinament şi bun gust în completarea ţinutei bărbatului urban, sofisticat, care apreciază un design original şi materialele naturale de primă clasă. Tudor Pop produce accesorii vestimentare masculine de inspiraţie simbolic-artistică, realizate după concepte de design unice, folosind materiale premium: argint masiv pentru butoni, fibră de bambus pentru șosete și granit pentru pietrele de whiskey.

Magazinul tudorpop.ro a fost deschis în martie 2015 cu o serie limitată de produse. ”Momentan avem două modele de butoni din argint masiv de cea mai bună calitate, în ediție limitată. Designul este original, inspirat din cultura, tradiția și istoria românească. Șosetele din fibră de bambus conferă cel mai înalt grad de confort. Fibra de bambus este foarte moale și absoarbe umezeala până la de patru ori mai mult decât bumbacul. Ecologice și naturale, șosetele din fibră de bambus sunt antialergice și diminuează mirosurile neplăcute. În același timp, acest material lasă pielea să respire. De asemenea, am venit în întâmpinarea clienților noștri cu Setul Whiskey Stones, cadoul perfect pentru bărbatul care apreciază un single malț la temperatura perfectă.

Aceste cuburi din granit funcționează la fel ca gheața, exceptând topirea. Astfel, aroma de whiskey nu este compromisă”, ne povestesc reprezentanții companiei. Produsele Tudor Pop au atras atenția celor de la eMag, astfel că din iunie 2015 au început un parteneriat cu ei. ”Urmează să dezvoltăm linia de produse cu aceeași grijă pentru calitatea materialelor și design”, a mai spus Tudor Pop.